Vehicule

Mai jos iti prezentam vehiculele cu care vei avea parte de aventuri formidabile

MASINILE NOASTRE


Bucura-te de activitati off-road interesante impreuna cu grupul tau

Valahia

JEEP WRANGLER RUBICON 2.8

Jeep Wrangler Rubicon 2.8 este capabil sa atinga culmi nebanuite, fiind unul dintre cele mai confortabile modele de pe piata. Acesta iti ofera experienta off-road pe care o doresti cu un confort interior de neegalat.

Valahia

JEEP WRANGLER RUBICON 2.8

In acest Jeep Wrangler aventurile off-road sunt cu adevarat de neuitat. Puterea sa face posibila cucerirea oricaror culmi si oricaror drumuri accidentate. Garanteaza stabilitate, siguranta si posibilitatea de a conduce in cele mai aprige conditii off-road.

Valahia

JEEP WRANGLER RUBICON 3.8

Orice Jeep Wrangler vine cu un nivel de temperatura scazut si cu un miros de aer liber. Acesta poate face mai mult off-road decat orice alt SUV si iti garanteaza abilitatea de a performa in orice conditii off-road. Astfel, odata urcat la volan, poti conduce pe orice fel de drumuri.

Valahia

MITSUBISHI PAJERO 3.0

Mitsubishi Pajero 3.0 poate fi descris ca o nisa in cadrul unei nise. Desi nu urmeaza stilul contemporan, acest vehicul off road este perfect pentru experiente unice. Scoate-l din oras si te vei simti exact ca acasa in acest Pajero, indiferent ca esti pe pietris sau sectiuni pline de namol.

Valahia

MITSUBISHI PAJERO MK2 2.5

In Mitsubishi Pajero MK2 2.5 poti face o plimbare off-road plina de siguranta. Este super usor de condus si il poti parca exact acolo unde iti doresti. Poate ajunge pe drumuri nebanuite, iar sangele iti va circula mult mai repede atunci cand il vei duce in aventuri off-road.

Valahia

NISSAN PATROL Y61 2.8

Nissan Patrol Y61 2.8 este sinonim cu robustetea, fiind un off-roader legendar capabil sa mearga oriunde, oricand. Se bucura de un patrimoniu bogat, fiind folosit inca de la inceput pentru aventuri in desert si pe terenuri accidentate. Cu siguranta, aventurile off-road la volanul lui vor fi de neuitat.

Valahia

SUZUKI JIMNY 1.3

Este greu sa nu te indragostesti de Suzuki Jimny 1.3. Aceasta este o masina unica, fara rivali directi si este perfecta pentru experiente off-road. Practic, acest vehicul este un diamant in namol, fiind construit special pentru durabilitate si pentru lumea off-road.

Valahia

SUZUKI SAMURAI 1.6

Capabilitatea de off-road a lui Suzuki Samurai iti ofera experiente pline de adrenalina, fiind extrem de fiabil si versatil. Va ajunge aproximativ in toate locurile in care iti doresti. Cu siguranta aventurile off-road in care vei merge cu acest vehicul vor fi extrem de distractive.

NU TE-AM CONVINS? IATA ALTE MOTIVE SA ALEGI VALAHIA OFF-ROAD


TRASEE

Iti oferim excursii off-road memorabile si trasee pline de adrenalina.

DISTRACTIE

Cu noi distractia este asigurata pentru tine si grupul tau.

SIGURANTA

Vehiculele noastre indeplinesc cele mai riguroase standarde de siguranta.

PROFESIONALISM

Ne dedicam complet clientilor nostri pentru aventuri de neuitat.
Ai parte de o experienta unica
impreuna cu Valahia Off-Road