Despre noi

Cu Valahia Off-Road te bucuri de minunile naturii in aventuri de exceptie


Daca iti doresti sa mergi intr-o aventura off-road pentru prima data, ar trebui sa te avertizam: creeaza dependenta. Indiferent ca esti pentru prima oara intr-o astfel de experienta sau esti un veteran al off-road-ului, cu Valahia Off-Road, tu si prietenii tai veti avea parte de experiente pe care vi le veti aminti intotdeauna.

Prima experienta off-road este intotdeauna una memorabila. Exista anumite lucruri pe care trebuie sa le retii atunci cand urmeaza sa te urci la volanul unui vehicul off-road. Aceste lucruri sunt legate, de obicei, de siguranta ta si de tehnicile de conducere pe care trebuie sa le dobandesti si sa le stii pentru a te descurca in situatii dificile. Expertii nostri de teren vor fi acolo pentru a-ti oferi asistenta la fiecare pas si pentru a se asigura ca vei avea o experienta de neegalat.


Cu Valahia Off-road iti poti personaliza experientele off-road dupa cum iti doresti. Consideram ca este necesar ca tu si grupul tau sa va simtiti confortabil si sa va bucurati de aventura la maximum. Daca aveti anumite sugestii, noi le vom asculta si vom realiza traseul astfel incat sa fiti pe deplin multumiti.

Exista un motiv bun pentru care cei cu experienta sunt extrem de cuceriti de off-road. Pur si simplu pentru ca este uimitor! Spre deosebire de alte sporturi, acesta este combinatia perfecta dintre siguranta si aventura, iar tehnicile de condus si siguranta pot fi invatate si retinute in maximum 1 ora.

DE CE SA ALEGI VALAHIA OFF-ROAD?


TRASEE

Iti oferim excursii off-road memorabile si trasee pline de adrenalina.

DISTRACTIE

Cu noi distractia este asigurata pentru tine si grupul tau.

SIGURANTA

Vehiculele noastre indeplinesc cele mai riguroase standarde de siguranta.

PROFESIONALISM

Ne dedicam complet clientilor nostri pentru aventuri de neuitat.

CAUTI AVENTURI DEPARTE DE ZGOMOTUL ORASULUI?


Echipa noastra este dedicata total confortului tau si te ajuta sa faci alegerile potrivite in ceea ce priveste traseul si vehiculele.

Valahia Off-Road
Valahia Off-RoadAi parte de o experienta unica
impreuna cu Valahia Off-Road